Deze Crisis Gaat Over Waarden, Niet Over Financiën!

Dr. Michael LaitmanMening (Andres Arrak, professor en liberaal econoom, Estland): “Het is onmogelijk om deze langdurige, economische crisis, waar we nu inzitten, te bedwingen. Dergelijke crisissen ontstaan ten gevolge van slechte beslissingen, 2012 zal een beslissend jaar worden. Deze crisis gaat veel meer over waarden, dan over financiën of onroerend goed.

“De ideologie ‘meer is beter’, die de triomf is van het consumentisme vertegenwoordigt, heeft zichzelf uitgeput.

‘Het probleem is dat de club van de ‘rijken en de beroemdheden’ geen eerlijke oplossing heeft ….”

Mijn commentaar: Er bestaat een eerlijke oplossing: De rijken moeten blijven besturen, dat kunnen ze, daardoor zijn rijk geworden. Maar ze moeten al hun energie kanaliseren ten bate van de maatschappij en worden beloond met dankbaarheid, respect en liefde in plaats van met haat, jaloezie en vernedering!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed