De Betekenis Van De Ochtendles

Dr. Michael LaitmanVraag: Sinds de conventie heb ik steeds meer het gevoel, dat we ons moeten concentreren op de ochtendles, op eenheid. Of moeten we meer aan disseminatie doen? Er is iets wat voor mij onduidelijk is, het lijkt alsof alles wat we tot nu toe hebben gedaan, niet voldoende is, dat we er iets anders aan toe moeten voegen.

Antwoord: Alles wat we nu toevoegen moet in de ochtendles gedaan worden! Het is onmogelijk om verder te komen zonder de ochtendles! Zonder dat komen we niet vooruit! De ochtendles is alles – alpha en omega – hiermee heb ik alles gezegd.

Maar naast de ochtendles moeten we al het andere wat we doen in de geest van integratie uitvoeren, dit activeren we voortdurend tijdens de ochtendles.

Het belangrijkste is de dag te beginnen met de les. Zelfs als het voor jou om de een of andere reden niet mogelijk was, moet je toch de dag beginnen met de les, hoe laat je ook opstaat. Besteed op zijn minst een half uur aan de les, anders bestaat de hele dag uit neergang en verlies en zul je heel veel tijd nodig hebben om deze fout te herstellen.

From the Virtual Lesson 2/26/12

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed