China Zal De Crisis Door Euro Economische Hervormingen Bestrijden

Dr. Michael LaitmanMening (van de Chinese premier Wen Jiabao): “Premier Wen Jiabao heeft gezegd dat zijn land ‘dringende’ economische en politieke hervormingen nodig heeft. Zonder deze hervormingen zou China nog meer catastrofes het hoofd moeten bieden, zoals tijdens de Culturele Revolutie.”

“Het is urgent om zowel economische structurele hervormingen als politieke structurele hervormingen uit te voeren, vooral hervormingen van het partij- en landsbestuur,” zei hij.

“Hij benadrukt de noodzaak van prijscontrole om een vastgoedzeepbel te voorkomen en belooft dat de waarde van de yuan flexibeler zal worden.”

Mijn Commentaar: Voor China is het moeilijk om te begrijpen hoe zij zich, na duizenden jaren geïsoleerd te zijn geweest, kunnen verenigen met de wereld. Daarom zal de integratie langzaam en met weerstand plaatsvinden, niet ten gevolge van een groter bewustzijn, maar gedwongen door de omstandigheden.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: