Afstemmen Op De Groep

Dr. Michael LaitmanMet betrekking tot onze vrienden houden we geen rekening met hun persoonlijke eigenschappen, maar wél met wat tot ons spirituele pad behoort. Ik houd me niet bezig met hun dagelijkse problemen. Dit vegen we allemaal opzij en we vergeten alles wat er om ons heen is. We zijn slechts in één ding geïnteresseerd: hun grote verlangen naar ‘Boven’! Dit is hun punt in het hart en daarmee heb ik te maken! Hierop stem ik mij af!

Het maakt me absoluut niet uit wat voor eigenschappen ze hebben. Zij kunnen ongeduldig zijn, goed van karakter of niet zo goed: het maakt mij niet uit! Dit zijn allemaal onze animale, aardse eigenschappen. Dat alles blijft op het niveau van onze wereld. Het belangrijkste voor mij is om me te verenigen met hun punt in het hart. Daar verlangen zij naar, net zoals ik.

Afstemmen op de groep is heel bijzonder, subtiel werk.

From the Vilnius Convention 3/23/12, Lesson 2

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed