Dankzij Het Verlangen Van De Vrouw

Dr. Michael LaitmanVraag: Mijn hele leven heb ik gezocht naar verbinding met de Schepper. Nu voel ik het, ik begrijp dat de Schepper mij serieuze problemen stuurt. Er is een interne dialoog met de Schepper. Ik moet begrijpen wat Hij van mij wil. Hoe kan ik dit gaan begrijpen, hoe kan ik Hem voelen?

Antwoord: Alles is verbonden met de onthulling van de ene hogere Kracht, de Schepper, dit geldt ook voor vrouwen. Maar vrouwen missen de mogelijkheid om een detector te creëren, een sensor, een zintuig om de Schepper waar te nemen.

Mannen kunnen deze detector niet creëren zonder de steun van de vrouwen. Wij werken samen. De vrouwen moeten een omgeving creëren rondom de mannen: ze pushen, helpen, steunen bij alles wat mogelijk is, het belangrijkste is echter hun verlangen. Jullie verlangen moet de mannen beïnvloeden. Zoals een vrouw haar man het huis uitstuurt, hem laat werken en hem het inkomen naar huis laat brengen, omdat het gezin moet leven.

Als dit niet gebeurt, zouden de mannen levenslang met hun ‘speelgoed’ blijven spelen. Dankzij het verlangen van de vrouw komt de wereld tot ontwikkeling, in deze wereld en in de spirituele wereld.

De vrouw is beter geschikt voor disseminatie. Als zij werkt in disseminatie, is haar functie het volgende: zij geeft geboorte, zij breidt zich uit. Als zij dat doet, werkt ze veel beter dan de mannen. Ik ben ervan overtuigd dat deze realisatie het meest waar en correct is.

Daarnaast moet zij de mannengroep steunen, ervoor zorgen zoals een moeder voor haar kinderen zorgt, zodat zij niet gaan argumenteren en vechten, zij moet hen een goede, rustige plek geven. De vrouwen moeten het ook met elkaar eens zijn. Als er tussen de vrouwen een goede, correcte overeenkomst is, zullen de mannen het niet met elkaar oneens kunnen zijn. Probeer het maar.

Mannen voelen altijd iets van een moeder in de vrouw, dit blijft zo in hun leven. Als jullie zo’n gelijkmatige, goede sfeer scheppen, zullen de mannen voelen, dat zij zich in deze omgeving anders moeten gedragen. Als jullie hun eenheid gaan bevorderen, zal jullie verlangen plotseling uitgaan naar hun verbinding, namelijk naar hun spirituele vooruitgang. Kunnen jullie je voorstellen wat voor werk jullie doen en wat jullie veroorzaken!

From the Vilnius Convention 3/24/12, Lesson 3

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: