Vragen Over Contact Met De Maatschappij En Een Bezoek Aan Zuid Afrika

Dr. Michael LaitmanVraag: Ik heb het gevoel, dat alle systemen van de maatschappij en de wereld corrupt zijn en dat wij daar ook deel van uitmaken, als wij eraan meedoen. Betrekt ons contact met de maatschappij ons niet, tegen onze wil in, bij deze systemen en staat dat onze correctie niet in de weg? Leefden Kabbalistische groepen vroeger gescheiden van de corrupte systemen van de maatschappij? Moeten wij niet afgezonderd leven, als een samenleving van correctie? Of zou dat achteruitgang betekenen en contacten moeilijker maken?

Antwoord: Wij kunnen onszelf alleen corrigeren door anderen te helpen! De corruptie van de wereld werd ons vanaf het begin getoond om ons dit te laten voelen, om ons ervan bewust te maken en de manier te vinden om het te corrigeren. Correctie brengt een ieder naar één enkel, integraal systeem: lees wat Baal HaSulam erover schrijft.

Vraag: Wat is er voor u nodig om in de nabije toekomst Zuid Afrika te bezoeken?

Antwoord: Het volgende is noodzakelijk: er wacht daar een groep op mij, studenten en veel mensen die bereid zijn om naar mij te luisteren. Als je daarvoor zorgt, ben ik bereid om te gaan!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: