We Hebben Een Goede Kans Om Gehoord Te Worden

Dr. Michael LaitmanVraag: U gaat al gauw op tournee in Europa, hoe kunnen de Europese groepen helpen?  Zal de situatie veranderen als ze zich met elkaar verbinden?

Antwoord: Het probleem ligt hier niet zozeer in de verbinding tussen de Europese groepen, dat is ook belangrijk, maar meer op het gebied van algemene disseminatie. We moeten ons met elkaar verbinden en we moeten onze documenten naar verschillende organisaties sturen, onder andere naar de leiders van de EU in Brussel. Dan zullen we geleidelijk aan resultaat zien.

We zien de positieve resultaten al van onze samenwerking met de VN. In een officieel document over onderwijs, bijvoorbeeld, was hun inleiding een letterlijke kopie uit ons materiaal.

We moeten goed begrijpen, dat we een kans hebben om op dit moment gehoord te worden, omdat mensen nu zo ver zijn, dat ze hun hulpeloosheid te erkennen. Als ze verstandige ideeën van ons horen, kunnen zij ze tot op zekere hoogte gebruiken. Er zijn gevallen, waarin iemands positie het hem niet toestaat om dat te doen, hoewel hij het helemaal met ons eens kan zijn.

Maar op de een of andere manier moeten we ons best doen. De Europese groepen moeten proberen om zich met elkaar te verbinden en beginnen met doelgerichte verspreiding, die gericht is aan de adressen van de verschillende overheden en aan Brussel. We mogen het internet niet vergeten en het Europese deel ervan ook niet. Uiteindelijk zullen ze naar ons luisteren.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: