Een Reddingsplan Zal De Eurocrisis Verslechteren

Dr. Michael LaitmanOpinie: (Peter Morici, professor aan de Universiteit van Maryland’s Smith School of Business, is voormalig hoofdeconoom van de Amerikaanse Internationale Handels Commissie): “De Europese leiders zijn koortsachtig bezig om – wat de Duitse bondskanselier Angela Merkel een ‘fiscale eenheid’ noemt – te creëren en zo het vertrouwen van particuliere beleggers in Europa te herstellen, evenals de groei. Helaas zal datgene waarvoor zij pleit Europa in een diepere economische crisis doen belanden en de Europese leiders achterlaten zonder de fiscale en monetaire beleidsinstrumenten, die nodig zijn om de recessie te bestrijden.”

Mijn commentaar: Niemand weet echter hoe deze problemen opgelost kunnen worden, of men doet alsof men het weet. In ieder geval hebben we meer tijd nodig om ons ervan bewust te worden, dat ons egoïsme, onze jaloezie en onze trots elementen zijn van onze kwade natuur en dat we alleen kunnen overleven, als we beseffen dat we ons met elkaar moeten verenigen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed