De Media Vullen Onze Hersenen

Dr. Michael LaitmanMening (van het blog: The Economic Collapse Blog ): “Destijds, in 1983, controleerden ongeveer 50 bedrijven de overgrote meerderheid van alle nieuwsmedia in de Verenigde Staten. Nu is het bezit van de nieuwsmedia teruggebracht tot zes ongelooflijk krachtige media bedrijven, die alles in handen hebben.”

“Dit is een van de redenen waarom we hebben gezien, dat de alternatieve media zo’n snelle groei hebben doorgemaakt, de afgelopen jaren. De mainstream media hebben met een duizelingwekkende snelheid hun geloofwaardigheid verloren en de Amerikanen beginnen elders naar de waarheid te zoeken, naar wat er werkelijk gaande is,”

“Denk je dat iemand in het doorsnee nieuws je nu zou vertellen dat de Federale Bank van de VS slecht is voor Amerika of dat ons een afschuwelijke derivaten bubbel te wachten staat, die het hele mondiale financiële systeem kan vernietigen? Denk je dat ook maar iemand in de mainstream media je nu de waarheid zou vertellen over de de-industrialisatie van Amerika of over de vraatzuchtige hebzucht van Goldman Sachs?”

“Natuurlijk zijn er een paar moedige verslaggevers in de mainstream media, die er van tijd tot tijd in slagen om een paar verhalen langs hun corporatieve bazen te laten glippen, maar in het algemeen is het heel duidelijk, dat er gewoonweg bepaalde dingen zijn, die je in het mainstream nieuws niet kunt zeggen.”

Mijn Commentaar: De maatschappij moet tegengas geven, anders zal de hersenspoeling doorgaan. Ook de media zullen hun eigen graf graven door hun egoïsme, zoals het alle andere egoïstische bedrijven gaat. Dit is de wet van de ontwikkeling van het egoïsme. De algehele crisis zal hen vernietigen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: