De Dollar Is Aan Het Toeval Overgeleverd

Dr. Michael LaitmanMening: (Avery B. Goodman, licentie advocaat, lid van het gezelschap van neutrale arbiters van de National Futures Association en de Financial Industry Regulatory Authority): “Bloomberg meldt dat de Bank of America kredietderivaten met een waarde van ongeveer 22 biljoen dollar van Merrill Lynch en de BAC holding aan de door de FDIC veilig gestelde retail deposito divisie heeft overgedragen. Samen met deze informatie werd openbaar gemaakt, dat de door FDIC verzekerde unit al was vermeerderd met een waarde van 53 biljoen dollar aan potentieel gevaarlijke verplichtingen, dit brengt ons op een totaal van $ 75 biljoen.”

“Zelfs als we de nominale waarde van de betrokken derivaten spreiden, tot de netto potentiële verplichting, is het bedrag zo hoog, dat de Verenigde Staten er niet op hoeven te rekenen, dat ze dit  kunnen terug betalen zonder een grote devaluatie van de dollar … Maar, als iets dergelijks zich zou voordoen, zullen de derivaten van de onderhandelingspartijen van de Bank of America – zoals gebruikelijk – worden hersteld, terwijl het Amerikaanse volk eronder lijdt. Dit alles heeft de zegen van de Federal Reserve, die de overdracht van de derivaten van Merrill Lynch aan de veiliggestelde retail-eenheid van de BAC goedgekeurd heeft, voordat het plaatsvond. ”

Mijn Commentaar: Natuurlijk is het zo, dat wie geld en macht heeft, deze macht gebruikt om geld te sparen. Niet alleen het Amerikaanse volk zal moeten betalen voor de devaluatie van de dollar, maar de hele wereld. Het plan is uiteraard als volgt: niet alles gaat te gronde, maar een ieder gaat verliezen. Geen wonder dat de FDIC het zo druk heeft ….

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: