Help Jezelf Om Geboren Te Worden!

Dr. Michael LaitmanMening: (Jeff Harding, jounalist, ETF Daily News): “De rest van de wereld wordt steeds trager en de negatieve data nemen toe. De grote stuwende krachten van de wereld en de Eurozone, inclusief Duitsland, Japan en China leiden deze trend en er bestaat geen reden om aan te nemen, dat de VS niet zullen volgen.”

“De centrale banken op de wereld, inclusief het Federal Reserve System, doen alles wat ze kunnen om hun economieën te ondersteunen met zoveel mogelijk geld.”

“Terwijl deze economieën verzwakken, neemt de vraag naar goederen, kapitaalgoederen en geproduceerde goederen af.”

Mijn Commentaar: Het is werkelijk geweldig dat de crisis zich uitbreidt! Tot nu toe gaat de mensheid door de ‘stille’, ‘vegetatieve’ en ‘animale’ niveaus van zijn ontwikkeling heen. De crisis is de geboorte van een nieuw niveau van onze ontwikkeling: het niveau van ‘de mens’.

Dit is het niveau van de stijging van de mens boven zijn lichaam uit en het bestaan in de nieuwe werkelijkheid van ‘Adam’, namelijk in de integrale waarneming van onszelf en de wereld. Er wordt van ons alleen gevraagd om op een andere manier naar de wereld te kijken, zonder vast te houden aan het verleden, maar om te onderzoeken wat de Natuur met ons doet en waarheen wij geleid worden. We moeten geen weerstand bieden, maar de bedoeling begrijpen en onze geboorte in de nieuwe wereld vergemakkelijken.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: