ARI Research Institute: Een Bespreking Bij De VN

Dinsdag had Seth Bogner, bestuurslid van het ARI Institute en US Executive Director, een bespreking met de staf van VN Secretaris-generaal Ban Ki-Moon. Deze bijeenkomst was een vervolg op de bijeenkomst in september met plaatsvervangend Secretaris-generaal dr. Asha Rose Migiro. De heer Bogner presenteerde de leergang voor Integraal Onderwijs van het ARI Institute, bestemd voor mensen over de hele wereld. Hij bracht ook onze boodschap over, dat de crisis, wanneer we er constructief mee omgaan, een kans kan zijn voor een lang gezochte, sociale en zelfs mondiale transformatie.

Mr. Seth Bogner and Mr. Leonid Makaron at the UN

Op 1 januari 2012 zal de Secretaris-generaal aan zijn tweede termijn beginnen, waarin hij onderwijs tot het primaire thema maakt. In zijn dankwoord voor zijn tweede termijn wees hij op de noodzaak om “ons vermogen om samen resultaten te behalen te verbeteren” en om “meer te doen om alle punten wereldwijd te verbinden en zo uitdagingen aan te gaan.”

De VN lijkt bereid te zijn om te luisteren naar onze boodschap. Zij hebben gevraagd om onze commentaren op het educatieve plan van de Secretaris-generaal en ze hebben ons uitgenodigd om in de toekomst samen te werken om te helpen hun educatieve programma’s samen te stellen. Een volgende bijeenkomst is al gepland. Hoewel we geen zekerheid kunnen hebben over het resultaat van onze samenwerking met de VN, hopen we zeer, dat het feit dat de VN bereid is om naar ons te luisteren een grote doorbraak is, die we in ons voordeel kunnen gebruiken om onze boodschap van eenheid  in de wereld te verspreiden.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed