Niet De Financiële, Maar De Wereldwijde Crisis

Dr. Michael LaitmanOpinie: (Alexei Kudrin, de Russische minister van Financiën): “De wereldeconomie wordt geconfronteerd met een verloren decennium van lage groei, ook al is het nog steeds mogelijk om een nieuwe, wereldwijde recessie af te wenden,” zo werd de Russische minister van financiën zaterdag geciteerd. “We krijgen waarschijnlijk te maken met een verloren decennium. Het is nu al duidelijk dat de groeicijfers laag zullen zijn,” zei Alexei Kudrin tegen de Russische verslaggevers, in de wandelgangen van de bijeenkomst van de ministers van Financiën van de G20, die elkaar in Washington ontmoetten. “Het gevecht met de afname van groei zal vele jaren duren, hoogst waarschijnlijk 5 -10 jaar,” voegde Kudrin toe.”

Mijn commentaar: Als er geen buitengewone gebeurtenissen, oorlogen of rampen zullen plaatsvinden, zal de economie nooit meer groeien, en de wereld zal geleidelijk aan beseffen, dat de mens niet geschapen is voor een onbeperkt streven naar ongrijpbaar geluk in rijkdom, macht en roem, maar voor een redelijke, beperkte consumptie en onbeperkte spirituele groei.

Op basis waarvan moeten we hopen op verdere groei? De rijken worden rijker, de armen worden armer! Het is geen financiële crisis, het is een crisis van de wereld, die wij hebben gecreëerd. Ofwel de minister van Financiën begrijpt het niet, of hij is de waarheid aan het uitstellen ….

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: