De EU In Verval, De Wereld Op weg Naar Oorlog

Dr. Michael LaitmanOpinie: (Jose Ignacio Torreblanca, Hoofdonderzoeker en Directeur van de Spaanse afdeling in Madrid van de Europese Raad voor Internationale Betrekkingen): “Met elke dag die voorbijgaat, wordt het gevoel dat Europa bezig is uiteen te vallen, reëler en meer gerechtvaardigd. Ten slotte is de Europese Unie een menselijke constructie en geen natuurlijk object, zoals een hemellichaam. Dat de EU nodig is en voordelen kan hebben rechtvaardigt zijn bestaan, maar dit biedt geen garantie dat de EU zal blijven bestaan. Zoals een reeks gunstige omstandigheden hebben geleid tot de risicovolle lancering van dit grote project, kunnen een reeks ongunstige omstandigheden er heel gemakkelijk toe leiden, dat de EU zal verdwijnen, zeker als degenen die verantwoordelijk zijn voor de verdediging van de EU, zich aan hun verantwoordelijkheden onttrekken.

Veel betrokken pro-Europeanen zijn zich ervan bewust, dat het gevaar dat Europa uiteen gaat vallen zeer reëel is en ze maken zich grote zorgen over deze gang van zaken. Tegelijkertijd vrezen ze, dat het voeden van pessimisme door waarschuwingen van deze aard, mogelijkerwijze alleen tot gevolg heeft, dat de ineenstorting sneller zal plaatsvinden.”

Mijn Commentaar: Vanuit het perspectief van het realiseren van het programma van de Natuur om de mensheid te brengen naar een verenigde vorm, zal de ineenstorting van de EU de grootste verergering van de crisis betekenen, omdat de mensheid juist gelijk moet worden aan de integrale Natuur, het zou een stap terug zijn, een gevaarlijke stap terug in de richting van een wereldoorlog.

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed