De Enige Redding

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoe kunnen we het schema van het universum, dat we in onze les bestuderen, verbinden met het nemen van een besluit om naar de Conventie te gaan in december?

Antwoord: Juist de structuur van het universum bevat het antwoord op al onze vragen.

Als we onze gebroken zielen verenigen, rijzen we naar de wereld Atzilut. Door onze pogingen om ons met elkaar te verenigen, trekken we het hogere, Corrigerende Licht naar ons toe om over ons te schijnen. Het is boven de Parsa aanwezig. Het is niet mogelijk om het Licht beneden de Parsa te ontvangen. Onze enige redding is door onze gezamenlijke eenheid naar de wereld Atzilut op te rijzen. Daarom biedt deelname aan de Conventie de gelegenheid om boven de Parsa te rijzen en de hogere wereld te voelen.

Je kunt iedereen uitnodigen voor de Conventie, mensen die dichtbij of ver van Kabbalah en Wederzijdse Verantwoordelijkheid staan. Het lesmateriaal op de Conventie zal niet moeilijk zijn. We zullen met elkaar studeren en ons bewust worden van het systeem van eenheid. We zullen proberen om dichter bij elkaar te komen, om zo’n kracht te bereiken, zo’n onderlinge compressie, dat we daardoor het hogere Licht zullen mogen onthullen. Dit is onze taak.

Daarom heeft ieder, die denkt dat dit goed voor hem is, de gelegenheid en het recht om te komen. Ik hoop, dat we erin zullen slagen op deze Conventie en dat we het begin van de onthulling van het Hogere Licht zullen voelen in onze onderlinge verbinding.

From the Sunday Virtual Lesson Series 10/30/2011

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed