Wat Hebben Wij Nodig Voor Disseminatie?

Dr. Michael LaitmanWe moeten ons eigen educatieve media-agentschap creëren: televisie, radio, kranten en internet. We moeten een systeem bouwen voor de educatie van kinderen, evenals de vrouwen organisatie. De vrouwen staan klaar om te werken. Ze voelen de problemen die aan het licht komen beter aan dan de mannen. En de kracht van hun invloed is enorm groot, die wordt niet op de goede manier benut. Dit is zeer belangrijk.

We moeten ons wenden tot de overheden. De contacten die vandaag de dag bestaan met de VN, UNESCO en andere organisaties, zijn niet voldoende. We moeten het massaal aanpakken en vertrouwen op de woorden van de wetenschappers.

Er zijn veel plannen, maar we kunnen ze niet realiseren omdat onze creatieve krachten beperkt zijn. We moeten dagelijks artikelen schrijven en ze op internet verspreiden. We moeten korte clips maken met aantrekkelijke animaties, die verschillende aspecten van onze boodschap op een eenvoudige manier uitleggen. Maar die zijn er niet. We hebben veel mensen nodig, die ieder een zekere invloed naar buiten toe uitoefenen.

From the 5th part of the Daily Kabbalah Lesson 9/23/2011, One Commandment”

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed