Het Geheim Van Rampenpreventie

Dr. Michael LaitmanAls we in de krant lezen over de rampen die ons overkomen, zoals iemand die van de vijfde verdieping van een gebouw valt of over een gastank die in een huis van iemand ontploft, lezen we niet over de wetten die mensen niet opvolgen, maar wel over de gevolgen ervan. Men begrijpt niet waardoor alles ontstaat.

Wetenschappers leren ons, dat van een vijfde verdieping vallen plaatsvindt volgens de wet van de zwaartekracht en bovendien is de kracht van de klap op de grond voldoende om iemand te doden. Als je iets ontvlambaars naast een gastank zet, kan deze exploderen, omdat er een bepaald gas in zit, het volgens een bepaald systeem werkt, enzovoort. Met andere woorden, als we de wetten bestuderen, zijn we in staat zijn om rampen te voorkomen.

Dus waar schrijven de kranten over? Ze schrijven over de gevolgen van mijn gebrek aan kennis van de natuurwetten. Mensen hebben onderwijs nodig, educatie. Dan komt alles in orde. Ik zal dan niet alleen voorkomen dat ik van de vijfde verdieping naar beneden val, openliggende elektrische draden aanraak of dat gastanks exploderen, ik zal eveneens begrijpen hoe ik orkanen veroorzaak, tsunami’s, enzovoort. Ik zal geen bomen meer kappen om totaal onnodig speelgoed voor mezelf te maken en ik zal geen koraalriffen meer vernietigen, die essentieel zijn voor de microflora van de oceaan.

Als je aan iedereen uitlegt, dat we in balans moeten zijn met de natuur, in plaats van tegen die wetten in te gaan en dat dit voor ons de enige manier is om ons doel te bereiken, word je een praktisch middel voor massa-educatie.

From the Talk on Mutual Guarantee 9/25/2011

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed