Eenheid Als De Methode Voor Het Oplossen Van De Crisis, deel 7

Opinie: (George Soros, miljardeninvesteerder, voorzitter van het Soros Fund Management): “Een heel nieuwe wereldorde, waaronder een nieuwe financiële orde en regelgeving, die samengaat met internationale samenwerking, is noodzakelijk.”

“De positie van de Verenigde Staten, als de huidige economische en politieke grootmacht, kan gevaar lopen als er geen echte, mondiale inspanning op gang wordt gebracht. Het alternatief is angstaanjagend, omdat het een gevaarlijke situatie is, als een supermacht zowel politiek als economisch bestuur verliest en militaire dominantie heeft. Vrede door democratische landen is niet langer de methode, waarvoor gekozen wordt. De financiële crisis heeft onmiskenbaar zijn tol van de Amerikaanse bevolking geëist en dwingt hen een harde realiteit onder ogen te zien.”

“De belangrijkste schuldige factor is onmiskenbaar het collectieve gebrek aan inzicht in het feit, dat we ons in een gebroken systeem bevinden. De heruitvinding van wat voor systeem dan ook, vereist alle hens aan dek. De toekomst van de wereld hangt in ernstige mate af van wereldwijde bewustwording en samenwerking. ”

Mijn Commentaar: De nieuwe wereldorde is niet dezelfde orde, die de leiders van het mondiale kapitaal zich voorstellen. Ze zijn niet geschikt om de nieuwe orde te creëren en al hun acties van vandaag de dag leiden naar de vernietiging van de wereld, stellen haar ondergang hooguit een dag uit. De nieuwe wereldorde moeten worden gecreëerd door mensen met een integrale, niet egoïstische manier van denken, die de wereld ervaren als één familie en niet als een geldkoe …

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed