Eenheid Als De Methode Voor De Oplossing Van De Crisis, Deel 5

Dr. Michael LaitmanOpinie: (voormalig Brits premier James Gordon Brown): “Er komt ook geen klimaatverandering-overeenkomst, ook al escaleren nucleaire problemen en wordt het probleem rond investeringen in koolstofarme producten met de dag duidelijker. Er zal evenmin voldoende wereldwijde steun zijn voor de werklozen in het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Sub-Sahara Afrika (die samen 30 procent van de jongeren vormen in de wereld), en voor alle problemen van immigratie en onveiligheid die door een dergelijk verzuim ontketend zullen worden. De wereldwijde groei zal veel lager zijn dan gewoonlijk, tot de wereld begint te begrijpen, dat er geen oplossing is voor de financiële instabiliteit, de verminderde handel en de massale werkloosheid, zonder een wereldwijde overeenkomst over banen en rechtvaardigheid.”

“Dit is een uitdaging die de G20-top op zich kan en moet nemen en uitvoeren.”

Mijn commentaar: Het is alleen mogelijk door een brede, grote invloed van de massamedia op het grote publiek en het proces van permanente educatie in de geest van ‘voor elkaar garant staan’. De G20 is echter doof voor dit soort acties en we kunnen het ze niet kwalijk nemen, zo zijn ze.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed