Wil Je Gelukkig Zijn? Wees gelukkig!

Dr. Michael LaitmanOnderzoek: De Stichting voor Vragen betreffende de Toekomst (Stiftung für Zukunftsfragen) publiceerde bevindingen aangaande persoonlijk geluk in Europa. “De meest positieve kijk op het leven kwam van mensen uit Denemarken, bijna alle ondervraagden (96%) zeiden, dat ze gelukkig waren. In tegenstelling tot de Duitsers (61%), zij kwamen uit op krap een derde en daarmee op de laatste plaats, wat hun reputatie als pessimisten bevestigt. ”

68% – Europa (gemiddeld)

96% – Denemarken

80% – Griekenland

79% – Italië

77% – Frankrijk

72% – Nederland en het Verenigd Koninkrijk

63% – Oostenrijk

61% – Turkije, Duitsland

37% – Rusland

Mijn Commentaar: Hoe kunnen de Grieken, die te maken hebben met schulden en andere problemen, gelukkiger zijn dan de Turken en de Duitsers? Zoals we zien, is alles relatief en geluk heeft niet te maken met overvloed, in het algemeen zijn vrouwen, plattelandsbewoners, echtparen en welgestelde mensen gelukkiger dan mannen, stadsbewoners, alleenstaanden en mensen met een laag inkomen. Als we iemand ‘alles wat nodig is om te kunnen bestaan’ geven en daarbij de vreugde van samenzijn, warmte en rechtvaardigheid, zal hij gelukkig zijn!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed