Storm In Het netwerk

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws: ” De Sociale media zijn een sterke kracht in het stimuleren van de rellen die zaterdag [06 augustus 2011] in de Londense gemeenten begonnen en zich later uitbreidden naar andere steden zoals Birmingham, Liverpool, Leeds en Bristol. Berichten werden verstuurd via gewone teksten en op Facebook.”

“BlackBerry’s messaging-systeem was, in vergelijking met Facebook en Twitter, het meest populair onder jongeren, omdat het gratis is en in contact staat met multimedia en privé. De gecodeerde berichten geven onruststokers een extra voordeel: De politie is niet in staat om het berichtenverkeer onmiddellijk te traceren, zoals ze dat kunnen met de gangbare mobiele telefoons.” (Bron: huffingtonpost.com).

“Ze [Hacktivist collectief] wilden hun krachten bundelen met andere hacktivisten met als doel de sociale netwerk reus onderuit te halen en de actie zou pretenderen te zijn ‘voor het welzijn van de privacy’ – en om de vrijheid van informatie te beschermen.” (Bron: b92.net)

“De groep hackers genaamd Anonymus heeft gezworen Facebook te ‘vernietigen’ op 5 november . De ‘hacktivisten’, berucht om hun inmenging met de Amerikaanse regering en hun steun aan WikiLeaks, hebben aangekondigd dat zij zich zullen richten op het onderuithalen van de sociale netwerksite vanwege  haar privacy beleid.”

“‘Facebook verkoopt informatie aan overheidsinstellingen en geeft clandestiene toegang tot de informatie aan beveiligingsbedrijven, zodat ze mensen van over de hele wereld kunnen bespioneren.”

“‘De rellen zijn in volle gang. Het is geen strijd over de toekomst van privacy en publiciteit. Het is een strijd voor de keuze en toestemming met kennis van zaken.” (Bron: dailymail.co.uk)

Mijn Commentaar: Alle revoluties, de huidige en die van de afgelopen eeuwen, zullen in de geschiedenis verdwijnen. Het is allemaal gebeurd onder de druk van een starre, dwingende kracht. We zijn echter sinds kort onder invloed van een nieuwe kracht gekomen, de integrale kracht van de natuur, die ons naar eenheid drijft, hetzij door lijden, hetzij door de realisatie van wat wat nodig is, dit vormt onze enige keus.

Geen enkele revolutie zal ons dus een positief resultaat brengen. De voormalige Britse premier Gordon Brown schreef, dat alles wat er heeft plaatsgevonden, alleen gebeurde om ons te dwingen ons te verenigen, om gelijk te worden aan de globale wereld van de natuur. Maar hij kon niets ondernemen, omdat de eenheid alleen kan worden bereikt door het aantrekken van deze kracht over onszelf. En Kabbalah, de wetenschap van de correctie van ons egoïsme en van eenwording daar bovenuit, beschrijft hoe we dit moeten doen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed