G7: Geen Duidelijk Economisch Plan

Dr. Michael LaitmanIn het Nieuws: “Commentatoren waarschuwden ervoor, dat hoewel er overeenstemming was over de noodzaak van een gezamenlijke reactie op de hernieuwde wereldwijde economische vertraging, er weinig inzet was voor concrete actie”.

“Analisten zeiden dat ambtenaren van de G7 landen (de VS, Canada, Japan, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Duitsland) nog steeds verdeeld zijn over groeistrategieën”. (Bron: Euronews.net)

“Terwijl Europa zich wil houden aan haar inzet voor soberheid, staan de Verenigde Staten dichterbij de positie van het Internationaal Monetair Fonds, dat fiscale stimulans nodig acht”.

“President Barack Obama zal donderdag een groot banen-scheppend pakket aankondigen”.

“Een Canadese functionaris zei dinsdag, dat het verminderen van bezuinigingsmaatregelen de recessie risico’s op korte termijn kunnen verminderen, maar dat het snoeien van de soevereine schuld het hoogste doel is”.

“Groot-Brittannië, houdt ondertussen vast aan zijn harde bezuinigingsprogramma”. (Bron: huffingtonpost.com)

Mijn commentaar: ‘Geluk is zo dichtbij’, maar ‘jullie begrijpen me niet’, er is namelijk een oplossing voor alle problemen, maar deze is anti-egoïstisch en daarom hoort niemand ‘een roepende in de woestijn’. Wanneer er demonstraties zullen worden georganiseerd door wetenschappers, economen, politieke analisten en allen die het integrale karakter van de wereldcrisis begrijpen – wat samen moet gaan met het vormen van een ‘nieuwe mensheid’, die klaar is voor wederzijdse garant staan – wanneer zij van de overheid eisen om vanuit dat gezichtspunt een programma te creëren voor het bestrijden van de crisis, zullen we licht aan het eind van de tunnel zien.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed