De Hele Wereld Verenigt Zich Rond Toronto

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoe kunnen we op de beste manier het aanstaande Toronto Congres benutten om ons naar het niveau van wederzijdse garantie te brengen?

Antwoord: Ik hoop naar Toronto te komen, waar we samen onderscheid zullen maken tussen dingen, zullen studeren, discussiëren en deel nemen aan allerlei evenementen, tegelijkertijd met al onze studenten over de hele wereld, die ook aan alles deel zullen nemen. Dan zullen we echt in staat zijn om de sprong te maken naar het volgende niveau van onze disseminatie (verspreiding van Kabbalah).

Ik hoop van harte, dat al onze vrienden uit Amerika zich uiteindelijk met ons zullen verbinden en naar het congres zullen komen. We moeten begrijpen dat onze goede toekomst al heel dichtbij is, en nu hangt alles af van hoe we de tijd versnellen.

From the 5th part of the Daily Kabbalah Lesson 9/5/11, “The Nation”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: