De Bureaucratie Gebruiken Om Met De Crisis Om Te Gaan

Dr. Michael LaitmanOpinie: (Philipp Roesler, de Duitse Minister van Economische Zaken): ” De Duitse minister van Economie, Philipp Roesler, riep op tot een ‘stabiliteitsraad’ voor de eurozone, die de bevoegdheid heeft sancties op te leggen aan landen, die hun financiën verkeerd aanpakken.

“Een dergelijke raad zou onafhankelijk zijn van regeringen en de macht hebben om landen te helpen met het doorvoeren van economische hervormingen en, indien nodig, te bepalen waar de financiële hulp van leden het beste aan besteed zou kunnen worden,” zo zei de heer Roesler, die ook vice-kanselier is in de regering van Angela Merkel, tegen de verslaggevers.

“Een stabiliteitsraad zou niet betekenen dat ‘ je geen geld krijgt ‘, maar eerder dat we het voor je verdelen, “ voegde hij eraan toe.

De heer Roesler, die het hoofd is van de kleine pro-business Vrije Democraten (FDP), riep eveneens op tot een ‘concurrentievermogen test ‘ om te bepalen hoe landen hun financiën beheren.”

Mijn Commentaar: onnodig te zeggen, dat deze beslissing zeer Duits is. Maar we zullen snel zien dat, zonder de ballast van industriële ontwikkelingslanden, voor Duitsland de crisis ernstiger zal zijn dan voor ieder ander. En geen enkele maatregel zal helpen, totdat ze de egoïstische samenleving veranderen in een ‘familie’.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed