In Het Belang Van De Wereld En Om De Schepper Vreugde Te geven

Dr. Michael LaitmanVraag: Staat de moderne wereld open voor de wetenschap van Kabbalah?

Antwoord: Ja, maar op voorwaarde dat wij ons verenigen en dat wij in onszelf plaats maken voor de eigenschap van geven, voor het Licht, zodat Het door ons heen de hele wereld zal beïnvloeden. Wij moeten een koppeling worden die overdraagt, een “adapter”, die het Licht naar de andere naties geleidt.

Als we dit doen, blijft er geen enkel probleem over en een golf van wereldwijd ontwaken zal ons naar de spirituele wereld opheffen. Dit zal alleen gebeuren als wij ons verenigen om deze eenheid aan de hele mensheid door te geven en de Schepper vreugde te geven. Op die manier zullen Hij, wij en de hele wereld in één enkel systeem samengevoegd worden.

From the 5th part of the Daily Kabbalah Lesson 8/14/11, “The Nation”

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed