Cameron: Het Is Noodzakelijk Om ‘De Gebroken Samenleving’ Onmiddellijk Te herstellen.

Dr. Michael Laitman

In het Nieuws: “De Britse premier David Cameron heeft een inspectie van het totale overheidsbeleid toegezegd, na de rellen van de afgelopen week in Engeland, om ervoor te zorgen, dat men sterk genoeg is om, wat hij noemde: een ‘gebroken samenleving’ te herstellen …. Hij zei, dat het herstellen van de maatschappij weer bovenaan zijn agenda is geplaatst en dat er in zijn benadering ‘geen taboes zouden zijn’.

Hij zei alle beleidsmaatregelen te zullen evalueren, de snelheid van de plannen voor opvoeding en onderwijs te verbeteren en verandering te brengen in de levens van 120.000 ‘verontruste’ families. Om een ‘morele ineenstorting’ aan te pakken beloofde hij een oorlog tegen de bendes …. In een toespraak in zijn kiesdistrict zei hij, dat hij vastbesloten is om aloude sociale problemen, die volgens hem leidden tot het geweld, aan te pakken en te bestrijden. David Cameron is van mening, dat de uitkomsten van de besprekingen zijn regering zal helpen, om de ‘gebroken samenleving te herstellen’.”

Commentaar: De gebroken samenleving kan alleen ‘hersteld’ worden door iemand, die begrijpt wat de ziekte is en hoe men die kan genezen. Het is onmogelijk om dit te bereiken door egoïstische en krachtige methoden, evenmin door middel van een financiële injectie. Er is een breed publiek debat nodig over herstel en een onderwijsplan voor alle leden van de samenleving, in de geest van ‘wederzijdse garant staan’ met de medewerking van de media. (Voor meer informatie, zie mijn ‘Lezing in Arosa’.)

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: