Alles Wat Ons Ontbreekt Is Liefde

Dr. Michael LaitmanOnze wereld is globaal geworden. Met andere woorden, de belangrijkste wet die zich in het universum ontvouwt, is de wet van de cirkel. Globaal betekent rond, zoals de Aardbol.

We zijn met elkaar verbonden en onderling afhankelijk geworden. Als dat zo is, kan je geen confrontaties aangaan, in plaats daarvan moet je een systeem kunnen toepassen, waarbij mensen warm en hartelijk met elkaar omgaan en rekening houden met elkaar. Wat is garant staan voor elkaar nu eigenlijk? Wanneer ik insta voor jou en jij voor mij en iedereen voor elkaar. En zo zal het gaan worden, over de hele Aarde.

Het komt heel snel naderbij. De snelheid waarmee de wereld aan het veranderen is, bevestigt het en het tempo van de veranderingen zal blijven toenemen. We zullen heel gauw ontdekken, dat wij niet het enige land zijn, dat de problemen kan oplossen door wederzijds garant te staan. Bovendien, als je ze oplost, terwijl je aan de “ronde tafel” zit, samen met alle anderen, heb je daarbij een gevoel van innerlijke, emotionele voldoening.

Er wordt met respect naar je gekeken, omdat je in heel lichte mate iets inlevert, je begint er namelijk mee het belang van anderen in ogenschouw te nemen. Een golf van warmte stroomt van binnenuit over je heen en je voelt je veilig, je bent samen met de anderen. Op deze manier begin je de innerlijke kracht, die aanwezig is in deze eenheid, te ontdekken. De kracht die gelijkvormig is aan de hogere Kracht.

De gehele wereld zal dit spoedig ontdekken, omdat dit waarheid is, iedereen die betrokken is bij protesten heeft slechts één ding nodig: liefde. Men kan het echter nog geen vorm geven.

From the Lesson on Weekly Torah Portion 8/19/2011

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed