We Worden In De Draaikolk Van De Recessie Getrokken

Dr. Michael LaitmanOpinie: (Andrey Kobyakov, hoogleraar Economie aan de Moscow State University en samen met Mikhail Khazin auteur van ”Het Verval van het Rijk van de Dollar en het Einde van de Pax Americana”, globoscope.ru): “Deze crisis zal niet worden beperkt, en is al niet beperkt, tot de financiële sfeer. Vandaag de dag beschikken wij over veel cijfers en gegevens, die erop wijzen dat eveneens de reële economie serieus is aangetast ….”

“In tegenstelling tot de crises van overproductie, beschreven door Karl Marx en andere klassieke auteurs, breekt de moderne crisis in 90% van de gevallen in de financiële wereld uit en breidt deze zich later uit naar de reële economie. Vandaag de dag leven we in een omgekeerde economische realiteit. In het systeem, dat door Marx geanalyseerd en beschreven werd, diende de reële economie als basis voor de sociaal-economische structuur, terwijl de financiële sfeer de functie verrichtte om dit te ondersteunen. Maar dit model is inmiddels veranderd …. de financiële uitwassen zijn zelfvoorzienend geworden …. “

“We worden nu geconfronteerd met de verleiding om het wetenschappelijke onderzoek en de industriële heropleving ook door militaire technologieën te versnellen. Sommige auteurs zijn van mening, dat militaire industriële ondernemingen bewust oorlogen starten om verouderde wapens af te schrijven en zo contracten voor nieuwe technologieën te krijgen.”

Mijn commentaar: Kabbalah ontkent niet, dat er een nieuwe wereld kan ontstaan door middel van een oorlog. Kabbalah voegt er echter de waarschuwing aan toe, dat het onmogelijk zal zijn een oorlog tot één plaats te beperken, omdat elke oorlog zal escaleren tot een wereldoorlog.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: