Voorkom Het Betreuren Van Verloren Tijd …

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoe kan ik de intentie waarover De Zohar spreekt, namelijk de verbinding tussen ons, constant vasthouden?

Antwoord: De intentie is het belangrijkste. Als je kunt luisteren naar de tekst van De Zohar en de juiste intentie kunt vasthouden, luister dan. Als je niet kunt luisteren, omdat luisteren je afleidt van de intentie, blijf dan met je aandacht bij de intentie.

Deze voorwaarde van het voortdurend in stand houden van de intentie om te worden gecorrigeerd door het Licht, geldt voor de studie van al het andere Kabbalistische materiaal, en in het algemeen gesproken, voor elk moment van het leven. Als een mens niet in de intentie kan blijven, verspilt hij inspanning en verliest hij tijd en dat is erg.

From the 2nd part of the Daily Kabbalah Lesson 7/7/2011, The Zohar

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed