Een Miljonair Op De 500 Mensen Op Aarde

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (van bog.com): De Boston Consulting Group meldt dat, ondanks de wereldwijde crisis, “ de huishoudens die miljonair zijn toenemen in aantal en rijkdom. Zij vertegenwoordigden slechts 0,9 procent van alle huishoudens, maar bezaten 39 procent van de wereldwijde rijkdom, een stijging van 37 procent in 2009. Het aantal huishoudens dat miljonair is nam toe met 12,2 procent in 2010 naar ongeveer 12,5 miljoen euro.” Met andere woorden: van alle mensen op de wereld is 1 op de 500 miljonair.

Mijn commentaar: De tendens dat het aantal miljonairs groeit, duidt op een snelle ontwikkeling van de verwezenlijking van het kwaad, van ongelijkheid, die indruist tegen het alomvattende evenwicht, de belangrijkste wet van de natuur. Maar hoe gaan we dit realiseren: door middel van rampen of door na te denken? Hoe zullen we ons er zo bewust van worden, dat we een wet gaan invoeren, die tot eenwording en een evenwichtige, redelijke consumptie verplicht?

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed