De Europese Leiders Moeten Overeenstemming Bereiken Over Een Langetermijnoplossing

Dr. Michael LaitmanOpinie: (Jeffrey Sachs, hoogleraar, directeur van het Earth Institute van de Columbia University, in de Financial Times): “Ofwel zal Griekenland met haar Eurozone-partners het eens moeten worden over een langetermijnoplossing, of de relschoppers in de straten van Athene zullen zegevieren in de komende tijd, waarin het Griekse politieke systeem over “de financiële rand” geduwd wordt.”

Mijn commentaar: Leningen kunnen het probleem niet oplossen. Andere EU-landen zullen failliet gaan. De beslissing om samen te blijven werken of niet is geen oplossing, en een afscheiding is een ramp. De enige oplossing is volledige eenheid na te streven. Maar dit is onmogelijk te realiseren zonder een compleet educatieprogramma dat heel Europa bestrijkt. Men moet beginnen mensen te onderwijzen hoe ze in de nieuwe omstandigheden kunnen leven!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: