Wat Zal Mij Naar De Wortel Van Mijn Ziel Brengen?

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoe kan ik sneller de wortel van mijn ziel onthullen?

Antwoord: Wanneer een persoon zich met de groep verbindt, trekt hij de invloed van het Licht naar zichzelf toe. Het toont aan hem zijn verzet tegen verbinding, afstand van anderen, zijn minachting, haat en afkeer van hen.

Wat betekent de wortel van een ziel? Het is mijn plaats in het systeem van het gemeenschappelijk verlangen die door de Schepper was gecreëerd. Ik kan het alleen onthullen op de voorwaarde dat ik volledig met de rest van de zielen ben verbonden en alleen door dát te doen, zal ik mijn rol in het gemeenschappelijk organisme begrijpen.

Daarom, onze correctie bestaat uit het ontwaken van het Licht dat ons zal verbinden met het hele systeem. Dan zal zelfs een gevoel van afkeer van de vereniging ons helpen om onze plaats te onthullen.

Het proces van onderscheiding van mijn plaats met betrekking tot andere zielen gaat geleidelijk aan en is langdurig, sinds een persoon zijn ware plaats en rol in het gemeenschappelijk systeem alleen onthult nadat hij verwezenlijking heeft bereikt en in iedereen is opgenomen. Dan zal de kracht van altruïsme de vorm van ontvangst in hem beginnen te vormen. Dit betekent dat altruïsme belangrijker wordt dan ontvangen, wat plaatsvindt, omdat het Licht hem voldoende heeft beïnvloed.

Dus, je moet accepteren om de kwaliteit van altruïsme te ontvangen en laat het Licht handelen!

Van het 1ste deel van de  Daily Kabbalah Lesson 2/18/2011Geschriften van Rabash

Verwante Materialen (Engels):
Whom To Judge And Why
Bad News For Egoism
The Formula Of Infinity

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed