Hoe Kunnen We De Tegenslagen Van De Natuur Voorkomen?

Dr. Michael LaitmanVraag: Geachte Dr. Laitman! Wij, uw studenten in Japan zouden graag uw mening willen horen over wat de oorzaak kan zijn van het ongeluk dat ons is overkomen: de aardbeving en de tsunami. Volgens de prognoses worden er in de nabije toekomst meer klappen verwacht. Kunnen we met zijn allen dergelijke gebeurtenissen voorkomen in Japan en in de wereld algemeen?

Antwoord: De natuur leidt ons op het pad van evolutionaire ontwikkeling totdat we er gelijk mee worden. De tegenslagen en het lijden die we voelen zijn een reactie van de natuur op ons gebrek aan correspondentie met het. De enige oplossing om een einde te maken aan alle crisis is om in balans te komen met de natuur.

Het wordt in het algemeen bereikt door onze egoisme te corrigeren. Ons egoisme wordt beoordeeld door onze houding tegenover verbinding met de hele mensheid als één geheel. Dat komt omdat de natuur precies als Eén geheel naar ons relateert. Totdat we komen tot één geheel, zullen we lijden.

Het staat geschreven in het boek de Zohar  (introductie van het boek de Zohar, alinea 66-81 ) dat de tegenslagen eerst de besten zullen overkomen: in dit geval, Japan. Maar wanneer de tegenslagen meer intensief worden zullen ze ook de slechten beïnvloeden…Er is maar één oplossing: om zich te verenigen in de liefde voor de ander tot dit uitgroeit in een wereldwijd, integraal systeem zoals de gehele natuur. Dan zullen we in ons de vervulling van de Schepper beginnen te voelen.

Verwante Materialen (Engels):
Under The Whip Of Universal Egoism
Equilibrium Is Set Above
Egyptian Plagues Without External Disasters

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: