De Voorkeur Geven Aan Het Innerlijk Boven Het Uiterlijk

Dr. Michael LaitmanDe Conventie bij de Dode Zee was bedoeld om de wereld de methode van correctie te geven. Dit betekent, de noodzaak om de voorkeur te geven aan het innerlijk boven het uiterlijk. Baal HaSulam schrijft dat dit de hendel (het handvat) en ons principe is in het verspreiden van de wetenschap van Kabbalah.

Als we in de eerste plaats tussen ons het belang van het innerlijk boven het uiterlijk verspreiden, dan zal dit naar de hele wereld overlopen en de hele wereld zal beginnen te luisteren en de voorkeur geven voor het innerlijk boven het uiterlijk. Dan zullen we in staat zijn om de dingen die ons dichter bij de Schepper brengen nog meer te verheffen, ze te verbinden en zo de correctie van de wereld te bereiken.

Van de Lezing in  “Kabbalah L’Am” Hall op  22/2/11

Verwante Materialen (Engels):
Starting From The Lowest Point On Earth
The Mission Of The Nation That “Aspires To The Creator”
Internal Combustion Engine

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed