Zelfs De Beginner Krijgt Een Beloning

Dr. Michael LaitmanVraag: Hoe moeten de mensen die voor het eerst naar een conventie (of congres) komen zich voorbereiden op een ontmoeting met de vrienden van de Wereld Kli?

Antwoord: Er is geen voorbereiding nodig. We hebben vrienden over de hele wereld. Zelfs als je hun taal niet spreekt, zal je niet het gevoel hebben van hen te verschillen, omdat iedereen op de Schepper gericht is.

Ieder persoon die een dergelijke vonk voor spiritualiteit heeft, ontwaakt naar hetzelfde doel; je bent samen en voelt geen verschillen. Wees niet bang dat er iets nieuws voor je zal zijn. Je zal voelen dat ze allemaal dichtbij je zijn.

Vraag: Als ik een beginner ben en niets van deze wetenschap begrijp, maar naar het congres wil komen, is het dan de moeite waard om dit te doen? En zo ja, hoe moet ik me hiervoor voorbereiden?

Antwoord: Als de tijd het toelaat moet je allereerst het materiaal online, ontworpen voor de voorbereiding van de conventie, bestuderen, maar los hiervan, zal je het “van de lucht” die je inademt, opnemen….

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed