Waarom Ervaren We Moeilijkheden?

Dr. Michael LaitmanVraag: Wat is de zin van mijn groeiende egoïstische verlangens?

Antwoord: Hun taak is om je te laten falen, je te laten voelen dat je waardeloos bent, dat je leven vreselijk is, je verlangens verachtelijk zijn en in het algemeen sprekend, dat niets om je heen de moeite waard is.

Daarom is het enige wat je nu nodig hebt voor het Licht je te doen ontwaken. Het Licht zal dezelfde egoïstische verlangens in je doen ontwaken en je laten zien dat ze erger zijn dat ze voorheen leken. Dan zal je echt gaan verlangen om hierboven uit te stijgen en je begint de andere kant van de werkelijkheid boven deze verlangens te onthullen. Maar allereerst moet je beginnen te studeren in een groep, omdat lezingen en live communicatie door niets anders vervangen kunnen worden.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed