De Kabbalah Conventie in Berlijn

Dr. Michael LaitmanVan 28 tot en met 30 januari 2011 zal er in Berlijn/Duitsland een grote Kabbalah Conventie plaatsvinden. Ik kijk naar dit evenement uit en hoop dan ook zeer dat al onze Europese vrienden er ook zullen zijn, inclusief vele nieuwkomers.

Het is heel belangrijk om aan deze Conventie deel te nemen die door gasten uit Oost Europa en ook uit andere continenten wordt bezocht. Ik wil herhalen en er zelfs op aandringen, als je met de gedachte speelt om deze Conventie over te slaan, er nog eens goed over na te denken. Je zult er later spijt van krijgen. Het is zeer de moeite waard om te komen. Of, zoals ze ook wel zeggen: ongeacht welke argumenten dan ook.

We zullen daar een paar dagen verblijven om te studeren, brengen er samen tijd door en proberen in veel dingen inzicht te verwerven. Europa is het centrum van de wereld waar alle inzichten hun oorsprong vandaan hadden. Nu moeten de Europeanen de spirituele kracht van de wijsheid van Kabbalah vasthouden.

Om het pad beter te kunnen beoordelen om het doel gemakkelijk en snel te bereiken moeten we deze drie dagen samenkomen.

Ik zal heel blij zijn jullie allemaal te zien. Tot ziens!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: