Hoe Je Op Elk Moment Een Betere Omgeving Kiest

Our I Is Outside of Us!Een vraag die ik ontving: Kabbalah zegt dat iemand altijd moet streven om zich in een betere omgeving te bevinden. Wat zou ik specifiek moeten doen?

Mijn Antwoord: Je moet je op elk moment zorgen maken over het feit, dat je geheel afhankelijk bent van je omgeving. In deze bezorgdheid begin je gedachten en verlangens te krijgen om je met anderen te verbinden, en je onthult dat de omgeving alles bevat.

Hoewel deze mensen nog steeds ongecorrigeerd zijn bevatten ze het correcte systeem. Ze voelen het zelfs nog niet bij zichzelf, maar je zult het onthullen door te zoeken. Spiritualiteit bestaat al in zijn correcte staat, maar zijn onthulling hangt af van ons verlangen zoals het is geschreven: “Iedereen veroordeelt anderen naar gelang van zijn eigen tekortkomingen.”

Je moet er naar streven om de invloed van de omgeving te voelen. Deze invloed draagt energie, begrip, en het verlangen om naar het belang van het doel, het Licht terug te keren. Het heeft alles wat je nodig hebt om het spirituele doel te bereiken. Dus alles hangt af van je houding naar de omgeving, alles hangt af van jou.

De hele wereld en de mensheid werden geschapen door de Schepper met de bedoeling om iedereen de mogelijkheid te geven om onafhankelijk vooruitgang te boeken, door een correcte houding  te creëren naar de groep. Anders beweeg je richting de weg van het lijden.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed