Uittreksels Van Mijn Boek Die In Ontwikkeling Is: De Gids Naar Het Boek De Zohar.

Dr. Michael LaitmanHet boek de Zohar is de kroon van de wetenschap van Kabbalah. Het is geen toeval dat zij een bijzondere plaats in de schatkamer van het erfgoed van de mensheid heeft, en het is geen toeval dat het respect en angst opwekt. Er zit een groot geschenk in het boek die we rechtstreeks van de Schepper ontvangen. Het is een bijzondere en wonderlijke kracht die in staat is om ons allen naar goedheid, eeuwigheid, en perfectie te brengen.

Dit is precies de reden waarom vandaag de dag nu de hele mensheid aan het keerpunt van zijn ontwikkeling is aangekomen, dit boek wordt onthuld. Geen enkel ander boek (zelfs niet een van de andere Kabbalistische boeken waarvan het doel om ons naar de hogere wereld te laten stijgen) kan worden vergeleken met het boek Zohar, in termen van haar invloedrijke macht. Het houdt ons bezig, houd ons gevangen, en trekt de lezer op een zodanige wijze aan in een vorm dat de lezer de wens heeft om steeds naar haar terug te keren om zichzelf keer op keer onder haar invloed te begeven.

Voor de lezer die er al volledig in is gedoken, wordt het een bron van energie, kracht, en het leven. Dit boek onthult de geheimen van zowel de hogere werelden als deze wereld, die de wetenschap tot op heden nog niet heeft kunnen ontdekken. Met de hulp van het boek Zohar, kunnen we begrijpen wat er met ons gebeurt, het onthult een nieuw leven voor onszelf, en verenigt ons met een bron van goedheid en perfectie.

Het doel van dit boek is om de lezer voor te bereiden op het bestuderen van het boek de Zohar. De gids naar het boek Zohar is bedoeld om zelfstandig te worden bestudeerd, zoals de titel al aangeeft, als een leidraad voor het boek de Zohar, en het vereist geen voorkennis in de wetenschap van Kabbalah.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed