Een Rechtvaardig Mens, Valt Duizend Keer En Herrijst Steeds Opnieuw

Iemand die Kabbalah studeert moet zich verzekeren van externe hulp in de vorm van de groep, de studie, en de verspreiding zodat ze altijd aan zijn zijde staan en klaar om hem te helpen tijdens een opstijging of daling. Het staat geschreven: “Een rechtvaardig mens valt duizend keer en herrijst telkens opnieuw”. Dit is de goede richting op weg naar spiritualiteit.

Langs deze weg, komen verschillende situaties en staten bij me op. Gedurende dit alles, is het allerbelangrijkste om in de juiste omgeving te zijn die je altijd ondersteunt en je inspireert wanneer je geconfronteerd wordt met de dalingen. Aan het eind zul je het Licht voelen dat in deze inspiratie ligt. Het hogere Licht zal niet langer van jou verborgen zijn, maar onthuld.

Wanneer we met dezelfde inspiratie naar de Zohar conventie 2010 komen die we waarnamen tijdens onze preparatie, dan zal de conventie heel succesvol zijn. We zullen in staat zijn om grote interne correcties te maken en zullen de onthullingen van de Schepper in onze verbinding met elkaar voelen. Het is mijn grote wens dat dit gaat gebeuren.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: