Een Inleiding Naar Het Boek Van Zohar: Het Communicatie Systeem Met De Schepper

Dr. Michael LaitmanUitreksels uit mijn nieuwe boek, Een Inleiding naar het Boek Van Zohar

Als we de conditie van de mensheid willen verbeteren, zal het boek De Zohar het voornaamste boek van de hele wereld moeten worden. De Zohar is geen boek, maar eerder een systeem. Het lezen van de Zohar activeert een positieve invloed van het Hogere spiritueel systeem naar deze wereld, het activeert overvloed.

Alle goedheid die onthuld is in onze wereld, passeert door het communicatie systeem van alle schepselen, en dit systeem is genaamd Het Boek Zohar. Iedere seconde van onze levens handelen we instinctief om goedheid te bereiken. Daarom zou dit hulpmiddel, het Boek van Zohar, die de waarneming van de positieve kracht in staat stelt, altijd in ons buurt moeten blijven.

Als we dit zelfs in geringe mate kunnen bereiken, zullen we verbetering in alles zien; emoties, verstand, waarneming en actie. De hele realiteit zal veranderen en de wereld zal geheel anders worden. Plotseling zullen we voelen hoe de aanwezigheid van een kracht, hoger en vol met goedheid, ons zal omwikkelen. We zullen zijn handelingen voelen; de lucht zal dikker lijken te groeien.

Het doel van het Boek van Zohar is niet om overvloed en goedheid te activeren; het is eerder een communicatie systeem tussen ons en de Schepper. Laten we hopen dat we het advies van de grote Kabbalisten zullen waarnemen, en het Boek van Zohar gebruiken om het doel van ons bestaan te bereiken.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: