Het Ontwaken Van de Goede Krachten

strengthEen vraag die ik ontving: Ik ben verbaasd over de diepgaande veranderingen die er tegenwoordig gebeuren. Veel nieuwe Kabbalistische groepen komen te voorschijn als paddenstoelen na regen. Hoe hebben we zulke resultaten door ons innerlijk werk voor elkaar gekregen?

Mijn Antwoord: Het hangt niet alleen van ons af. Je ziet hoeveel nieuwe, serieuze mensen zich bij ons voegen. Dit betekent dat de tijd echt gekomen is en de Schepper trekt mensen naar Kabbalah. Na alle wendingen langs het spiraal van evolutie, zijn ze eindelijk gearriveerd op de spirituele gen (het punt in de hart) en het Omgevende Licht is begonnen met werken op hen. We moeten ze alleen helpen om hun eigen omgeving, groep en het gehele systeem van steun in te richten. Wanneer we allemaal samen het Hervormende Licht beginnen te eisen, zullen ze niet de drie tot vijf jaar van voorbereiding nodig hebben, waar Baal HaSulam over schreef. De correctie zal snel en gemakkelijk komen.

Stel je voor het verschil tussen een persoon die wakker wordt uit een staat van bewusteloosheid met al zijn systemen nog steeds slapend en niet functionerend en een persoon die wakker wordt met vele delen en lichamelijke systemen al functionerend met alleen de noodzaak de processen af te maken. Hedendaags is het niet alleen één orgaan dat wakker wilt worden in het niet-dierlijk lichaam, maar vele delen worden nieuw leven ingeblazen. Het is dus begrijpelijk dat er nu een grotere mogelijkheid is om weer bij bewustzijn te komen. Ik ben er zeker van dat in de nabije toekomst, we enorme veranderingen gaan zien in de hele wereld.

De wereld is een erg gevaarlijke staat omdat de crisis nog steeds hangt. Wat een vreselijke olie ramp gebeurt er in de Golf van Mexico. We realiseren ons niet eens zijn potentieel gevolgen. Het is onmogelijk om deze geiser van olie te stoppen. Kan je voorstellen wat er zou kunnen gebeuren? Nu, een zee van olie stroomt uit van diep binnenin de aarde die leidt naar een ramp van verontreiniging. Het zal niet alleen een effect hebben in Florida en Amerika, maar op de hele wereld. Ze denken nu aan een nucleair explosie om de olie doorgang te onderbreken, maar ze zijn bang dat het andere plaatsen zal openen. We hebben kwade krachten in de wereld los gelaten.

Daarom hoop ik dat, met de hulp van al onze Kabbalistische groepen die worden gevormd rond de wereld en de individuen die zich bij ons voegen, we in staat zijn om de krachten van het goed te ontwaken om het blootgestelde kwaad tegen te gaan. We moeten handelen en onszelf corrigeren. Dan zullen we zeker slagen. We hebben de kracht van de Thora ontvangen, het Hervormende Licht; alles hangt nu van ons af.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed