Laten We Het Hart Van De Wereld Verenigen!

World KliEen vraag die ik heb ontvangen: Het Wereld Zohar Congres gaat slechts over twee dagen in New York van start, en het lijkt alsof alles er reeds over gezegd is, zoals hoe we ons ervoor moeten voorbereiden en wat daar gaat gebeuren. Zou u toch wat samenvattende eind instructies kunnen geven?

Mijn Antwoord: De samenvatting is om een verbinding tussen onze harten te verkrijgen. Dit is het enige dat we moeten corrigeren en dit moet het belangrijkst zijn voor ons.

We moeten ons geen zorgen maken over alles kunnen horen of zien, of niet in staat zijn om alles te begrijpen. Het belangrijkst is ons hart: We moeten ons zorgen maken over het verbinden met alle andere dezelfde verlangens van de mensen die deelnemen aan deze wereldbijeenkomst.

Er zullen meer dan duizend mensen aanwezig zijn bij het congres, en honderden duizenden zullen over de hele wereld eraan meedoen. Als deze harten er naar verlangen zich in één enkel verlangen te verenigen om de onthulling van de Schepper te verwerven, om schenking en liefde door hun eenheid te verwerven, zal dit ook gebeuren! Dit doel is te verwerven. Het kan bereikt worden, en het zal op een of andere manier plaatsvinden in de nabije toekomst.

Gedurende de voorafgaande jaren, hebben we niet over liefde en eenheid gesproken, maar nu zijn we reeds op de drempel van het onthullen van de Schepper, de eigenschap van schenking en liefde in  onze wereld. Daarom gaan we dit Congres in met hoop op groot succes.

Uit het derde deel van de Dagelijkse Kabbalah Les 05.05.2010 “Matan Thora”.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Volgend bericht: