Het Veld Van Intenties

ecologyEen vraag die ik ontving: Er is iemand zijn persoonlijke intentie en er is intentie in de groep. Wat moet de intentie van de groep zijn tijdens de Zohar studie?

Mijn Antwoord: Het moet hetzelfde zijn. De intentie van de groep kan niet verschillend zijn. Een groep is het totaal van de individuele in de groep; het versterkt de individuele intentie van iedereen.

Ik moet met anderen verbinden omdat mijn intentie niet genoeg kracht draagt om het Licht van Hervorming aan te trekken. Dit Licht onthult alles aan mij wat ik in de Zohar lees. Als mijn vrienden hun intenties aan mij doorgeven en hun intenties zich verbinden in mij, zal ik onmiddellijk de innerlijke essentie onthullen van een verhaal dat ik lees in de Zohar. Het zal onmiddellijk gebeuren.

Het probleem is dat zij niet wensen om mij met hun intenties te voorzien op dezelfde manier dat het voor mij onmogelijk is om dit aan hen door te geven. Misschien praat ik erover, maar het maakt me niet zoveel uit.

Hierin ligt de essentie van eenwording. In eenwording met anderen ontvangt ik hun intenties. Alleen kan ik niets onthullen. Het is in de intenties dat we van elkaar ontvangen, niets anders. Het is alleen door het web van intenties dat ik een ander persoon kan verbinden en deze verbinding gebeurt alleen wanneer ik klaar ben om anderen te voorzien met levens energie zodat ze allemaal leven in spiritualiteit.

Door op deze manier te denken, passeer ik mijn intentie naar iedereen. Ik verbind met de anderen in een netwerk van een levend organisme en dan zal het tot leven komen. Ik verleven het. Dan zal ieder van mijn vrienden een levenskracht bezitten, sinds ieder van hen een mogelijkheid heeft om het Licht verder door te geven.

De kracht van het leven of het Licht bestaat onder ons. We kunnen het onthullen alleen volgens onze intentie, onze houding tegenover elkaar.

Het kan vergeleken worden met een elektromagnetisch veld. Het veld kan niet geïdentificeerd worden zonder een elektrisch circuit met zijn geleiders die de elektrische stroom laat stromen in het netwerk, te bewegen en werk uitvoeren in het magnetisch veld. Een metalen geleider beweegt in het magnetisch veld en passeert de elektrische stroom; vrije elektronen bewegen hierin. Dit zijn precies dezelfde processen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed