Het Leven Op Een Woedende Vulkaan

chronology.jpgEen vraag die ik heb gekregen: Eerst was er een aardbevind in China, daarna een vliegtuig ramp, en nu heeft iedereen het over een vulkaanuitbarsting in Ijsland, waardoor heel Europa bedekt is met een aswolk. Ik heb het gevoel dat we een reeks wereldrampen in zijn gegaan.

Mijn Antwoord: Tsunamies, aardbevingen en vulkaan uitbarstingen zijn natuurlijke verschijnselen. Echter is alles wat gebeurt afhankelijk van de mens, of beter gezegd onze overeenstemming met de Schepper, van onze balans met de natuur. Aangezien we steeds egoïstischer worden, verstoren we de balans van de natuurkrachten steeds meer. Dit is waarom we de negatieve invloeden van de natuur in ons en om ons heen voelen.

De gevolgen van de spirituele onevenwicht van krachten die we maken zijn onbekend. Onze tegengesteldheid aan de natuur, de Schepper wordt op alle niveaus (levenloos, vegetatief, dierlijk en sprekend) van de natuur onthuld. Een uitbarsting kan overal plaats vinden, aangezien we allen op een brandende vulcaan leven. Onze hele planeet is een bal vuur bedekt met een dunne laag aardkorst; erin is er een woedende vulkaan.

Deze gebeurtenissen zijn een subtiele hint, dat we we niet goed voor ons thuis, de Aarde zorgen. De mens moet de krachten van de natuur in balans brengen. De wetenschap van Kabbalah onthult aan ons hoe we dit moeten doen.

Echter, op dit moment, wil de mensheid niet beseffen dat alles wat er gebeurt een gevolg is van onze eigen eigenschappen en dat alles van ons afhangt. Als onze onevenwicht met de natuur intenserf wordt, zullen er serieuzere problemen komen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht:

Volgend bericht: