Een Eenvoudige Formule Voor Spiritueel Leven

Dr. Michael LaitmanAls je geen sterk verlangen ziet voor spiritualiteit in je vrienden, als je niet onder de indruk bent van de omgeving, of wordt geïnspireerd om te geven, betekent dit dat je niet jezelf investeert in de omgeving. Begin te investeren in je vrienden en je zult zien hoe ze jou in ruil hiervoor beïnvloeden.

De formule is erg simpel: Ik verbind mij met een groep en samen met iedereen bereik ik de staat waarbij we elkaar beïnvloeden. Onze cirkel verandert in het spirituele vat (Kli). Al onze verlangens voor spiritualiteit, onze punten in het hart, verbinden hierin en boven hen, bouwen we een anti egoïstisch scherm, ons gemeenschappelijk geven.

A Simple Formula

Nu dat we elkaar beïnvloeden, moeten we onderzoeken of we het omwille van geven aan de Schepper doen. Zo ja, dan hebben we een scherm en het Reflecterende Licht. De Hogere Kracht wordt onmiddellijk aan ons onthuld, volgens de gelijkheid met vorm. De formule is heel simpel: “Ik”-> groep -> ziel!

Discussie | Share Feedback | Ask a question




"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed