De Universele Ziel Reanimeren

attainrevelationAls ik, samen met mijn vrienden, wens om in mij de innerlijke kwaliteiten te onthullen die beschreven staan in de Zohar, zullen zij onthuld worden. Ik moet alleen maar sterk verlangen dat de kwaliteit van wederzijds geven, liefde en garantie in ons allen onthuld zal worden. Door dit te doen zal ik alle delen van mijn ziel beïnvloeden die ik zie als vreemden zodat ieder van hen zichzelf zal ontwaken.

Jij bent een deel van mij, maar ik kan niet handelen in jou direct omdat we gescheiden zijn door ons egoïsme dat als een verdeler handelt. Ik heb geen toegang tot jou zelfs al ben je een deel van mijn ziel. Zo, wat moet ik doen? Ik realiseer me dat ik de Schepper of de Hogere Wereld alleen kan onthullen in hoeverre ik mijn ziel herstel. Ik zoek naar manieren om jou te beïnvloeden, om jou te ontwaken en herleven sinds je mijn deel bent. Ik beïnvloed jou en wanneer je jezelf corrigeert, is het door mij. Dus, dit gecorrigeerde deel behoort aan mij. Op deze manier voeg ik de hele creatie aan mij toe.

Het staat geschreven, “het materiële van een vriend is de spiritualiteit van jou.” Hiermee bedoelend dat ik hem aanspoor om zichzelf te corrigeren door de materiële acties en hierdoor breng ik een deel van mijn ziel dichter naar mij toe. Iedereen gedraagt zich op deze manier en keert alle anderen naar hem terug. Het blijkt dat ik nooit tegen iemand anders in werk. Door te geven aan anderen en door mijn naaste lief te hebben, betrek ik eenvoudig de delen van mijn eigen ziel aan in een andere, correcte, “egoïstische” vorm. Later zal het aan mijn onthuld worden dat het delen van mijn eigen ziel zijn.

Bijvoorbeeld, Ik haat de zoon van mijn buurman omdat hij mij stoort door het spelen van de piano. Dan, plotseling, ontdek ik dat het mijn eigen kind is en heb ik verschrikkelijk berouw van mijn haat. Met andere woorden, ik neem de fouten en de overtredingen van het verleden en verander ze in verdiensten.

Op dezelfde manier onthullen wij nu onze zonden in de fase van voorbereiding voor spirituele onthulling. We onthullen onze haat ten aanzien van iedereen. Later leren we dat het allemaal van ons is en dan corrigeren we het.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed