De Meest Belangrijke Gebeurtenis In Onze Levens

Dr. Michael LaitmanEr is geen grotere feestdag dan de feestdag van ontvangst van de Thora. Als het niet voor de Thora was zouden we beperkt zijn tot het leven van een dierlijk bestaan voor zo lang de aarde ronddraait.

Toch, hebben we de mogelijkheid ontvangen om de Hogere Kracht te gebruiken en met zijn hulp, de Hogere Dimensie binnen te gaan, waar we doorgaan met ons bestaan en leven in de spirituele dimensie. We kunnen soepel gaan van onze wereld en deze realiteit die we nu voelen, naar een nieuwe staat, een andere wereld of dimensie die op geen enkele wijze verbonden is aan de planeet Aarde en dit universum. We kunnen ons bestaan onthullen in een eeuwige en perfecte vorm, compleet harmonie, zonder de beperkingen van de materiële wereld.

Met behulp van de Hogere Kracht, kunnen we de doorgang van onze wereld en dit imperfecte leven, naar een perfect bestaan onthullen. De middelen om deze overgang te maken van onze dimensie naar de Ene Hogere is genaamd “Thora”. Dit is een speciale kracht die ons geleidelijk aan verandert en ons leidt in een nieuwe staat. In hoeverre we veranderen, maken we soepel de overgang naar deze staat, totdat al onze “aardse”(egoïstische) kwaliteiten veranderen naar de spirituele, gevende kwaliteiten.

We hebben dan de mogelijkheid om een eeuwig, perfect bestaan te leiden. Daarom, deze mogelijkheid om te ontvangen is de meest belangrijke gebeurtenis in ons leven, een ware feestdag!

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed