De Krachten Die Ik Mis Verwerven

Dr. Michael LaitmanEen vraag die ik ontving: Hoe kan ik mijn liefde voor de vrienden uiten als ik nog niet in de spirituele wereld besta?

Mijn Antwoord: Je moet iedereen laten zien hoe scherp je alles waarneemt, hoe stevig je staat in je aspiratie om spiritualiteit te bereiken, hoe bereid je bent om deel te nemen aan het werk en Kabbalah disseminatie, hoe klaar je er voor bent om met de vrienden te verbinden en van hen houden, dat is, hoeveel inspanning je hierin legt.

Je hebt een openlijk voorbeeld gegeven, en dit zal de anderen ontwaken. Dit is hoe we ons gedragen met onze kinderen in deze wereld: voortdurend zetten we een voorbeeld voor hen en het zorgt dat ze handelen. Als we willen dat een baby naar ons lacht, lachen we naar hem.

Dit is ook hoe we moeten handelen met betrekking tot een vriend. Als ik iets voor hem doe, zal ik het volgend moment geïnspireerd worden door zijn reactie. Zelfs al zou ik mijn inspiratie voor spiritualiteit namaken, het zal hem in vuur en vlam zetten en hij ontwaakt. Ondertussen, ontwaakt zijn inspiratie mij in waarheid.

Ik begon met bedrog en hierdoor werd ik werkelijk geïnspireerd. Ik bouw de omgeving voor mezelf om zijn verlangens aan te nemen als een wet voor mezelf. Ik beïnvloed de omgeving de hele tijd, toon mijn liefde voor de vrienden, het belang van het doel en de bereidheid om mezelf weg te cijferen. Als reactie, ontvang ik hiervan alle onderdelen die me helpen om de Schepper te bereiken. Ik ontvang zoveel keer meer van deze onderdelen als er mensen in de groep zijn. De groep levert mij met de juiste krachten die ikzelf mis.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: