De Invloed Van Een Vrouw

Dr. Michael LaitmanIn het nieuws (Van Psychological Science.org): Een aanraking van een vrouw is alles wat nodig is voor een man om alle voorzichtigheid in de wind te gooien. Dat is de conclusie van een nieuw onderzoek, online gepubliceerd in Psychological Science, een tijdschrift van de Vereniging voor Psychologische wetenschap.

Deelnemers waren getest om te zien of ze risico’s zouden nemen, zoals het investeren van geld of gokken. In het experiment uitgevoerd door wetenschappers van de Columbia Universiteit, ” Vrijwilligers die een lichte tik op de schouders hadden ontvangen van een vrouwelijke onderzoekster, terwijl ze instructies kregen voor het maken van een financieel besluit of opdracht, waren meer geneigd om riskante investeringen te selecteren dan de vrijwilligers die geen aanraking op de schouders hadden gehad. Subtiel lichamelijk contact door een vrouw verhoogde het gevoel van veiligheid bij de deelnemers, wat geleid kon hebben tot een grotere bereidheid om risico’s te nemen.”

De resultaten suggereren dat de aanraking van een vrouw hetzelfde werkt als het met baby’s doet, het maakt dat ze zich veiliger voelen en meer bereid zijn om risico’s te nemen.

Mijn Commentaar: Kabbalah verdeelt het spirituele werk in twee delen. Het vrouwelijke deel (Malchut) helpt, inspireert en bepaalt het verlangen. Het mannelijke deel (het Scherm en het Reflecterende Licht), wordt gestuurd door het vrouwelijke deel naar het doel, gaat weg en “jaagt,” neemt risico’s en stijgt boven zijn natuur. Zonder de deelname van de vrouw, zijn mannen en vrouwen niet in staat om het doel te bereiken.

In het experiment waren man en vrouw beiden bereid om grotere risico’s te nemen in de hoop een grotere beloning te ontvangen. Vrouwen zijn ook in staat om elkaar te inspireren, om grotere verlangens te cultiveren in hun cirkel. Dit is de reden waarom we een Kabbalah organisatie voor vrouwen moeten creëren, in plaats van individuele vrouwen die hun eigen man beïnvloeden. Een juiste samenwerking tussen de mannelijke delen en de vrouwelijke delen zal zeker een mooie toekomst brengen.

Discussie | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah & het Doel van het Leven" Reacties RSS Feed

Vorig bericht: